foto-mien

Buikdraag consult 

“Tijdens de zwangerschap van ons derde kindje had ik me al voorgenomen om te gaan dragen. Maar zo’n lange lap stof leek mij letterlijk en figuurlijk erg ingewikkeld. Vanessa heeft mij laten zien en ervaren dat dit erg meevalt en dat het ontzettend de moeite waard is. Ze legt heel praktisch uit en toen ze vertrok zat Jim heerlijk bij me in de doek. De doek mocht even blijven, erg fijn. Ik kocht snel een eigen doek, die ik nu – een jaar later – nog steeds veel gebruik!”

Mineke (& Jim)


nienke-en-jarne

Meekijk consult 

“Een paar weken na de geboorte werd mijn zoontje steeds onrustiger en begon hij meer te huilen. Ik had al een draagdoek, maar veel moeite om hem er alleen in te krijgen; vooral als hij ondertussen zo aan het huilen was. Via via werd een consult bij Vanessa me aangeraden. Door wat handige tips en samen te hebben geoefend gaat het nu beter. Mijn zoontje wordt rustig in de draagdoek en valt vaak zelfs in slaap. Nu hij wat ouder wordt wil ik hem ook graag op mijn rug leren dragen. Ik ga hier zeker Vanessa weer voor vragen :)”

Nienke (& Jarne)


foto-mam

Overdraag consult

“Op verzoek van mijn dochter mijn kleindochter in de draagdoek leren knopen. Handig voor als ik zou gaan oppassen. Dat het zo fijn zou zitten had ik nooit gedacht (als ex-hernia patiënt). En dat er zoveel voordelen aan zitten..had ik dat vroeger maar geweten!” 

Oma van Buuren-Harland (& Zelja)

 

 


foto-sjoerdUitleen

“Voor onze vakantie in Frankrijk een draagzak geleend voor ons zoontje van bijna 1. Wat een uitkomst! Fijn dat je deze mogelijkheid aanbiedt Vanessa. We weten je een volgende vakantie weer te vinden :)”

Myrthe, Sjoerd (&Ferre)

 

 

 


recensie-sanneke  Buikdraag consult / Uitleen 

“Vanessa is bij ons thuis geweest voor een buikdraagconsult. Omdat Benjamin een poos in het ziekenhuis lag, wil ik hem graag bij me dragen. Heerlijk die geborgenheid voor hem en ik heb mijn handen vrij! Vanessa liet stap voor stap zien hoe ik een geweven doek kan knopen. Ook heb ik van haar een Marsupi draagzak geleend. Benjamin vindt het heerlijk op mijn buik! Dank je wel Vanessa.”

een blije mama (& Benjamin)